Adana’da huzurevinde yaşayan 83 yaşındaki Sümbül Topbaş’ın beyaz gelinlik giyme hayali, düzenlenen damatsız düğünle gerçekleşti. Topbaş, mutlu anlarında çiftetelli oynayarak eğlendi.

Adana’da Huzurevinde Duygu Dolu Düğün

Adana’nın Yüreğir ilçesinde yalnız yaşayan ve evlenme fırsatı bulamayan 83 yaşındaki Sümbül Topbaş, uzun zamandır hayalini kurduğu beyaz gelinlik giymek isteğini gerçekleştirdi. Seyhan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan Topbaş, gençliğinde platonik aşık olduğu kişiye açılamadığı için kimseyle evlenmediğini anlattı.

Hayalini Gerçekleştiren Damatsız Düğün

Huzurevi çalışanlarının ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün katkılarıyla organize edilen damatsız düğünle Topbaş'ın hayali gerçek oldu. Beyaz gelinlik giyen Topbaş, kuaförde hazırlandıktan sonra davul zurna eşliğinde düğün salonuna getirildi. Etkinliğe huzurevi sakinleri, arkadaşları ve akrabaları katıldı.

Mutlulukla Geçen Anlar

Düğünde, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Gökboğa, Topbaş ile dans ederek ona eşlik etti. Topbaş, davetlilerle birlikte çiftetelli oynayarak unutulmaz bir gün yaşadı. "Bugün hayallerim gerçek oldu, çok mutluyum" diyen Topbaş, herkese teşekkür etti.

Tekirdağ'da lodos nedeniyle sahilde kırmızı yosun birikti Tekirdağ'da lodos nedeniyle sahilde kırmızı yosun birikti

"Yaşlılarımızın Her Zaman Yanındayız"

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Gökboğa, Sümbül Topbaş'ın hayatındaki bu özel ana katkıda bulundukları için mutlu olduklarını belirtti ve "Yaşlılarımızın her zaman yanındayız" dedi.

Kaynak: dha