Tokat Belediye Başkanı Kemal Yazıcıoğlu, Erzincan'da babası merhum Recep Yazıcıoğlu'nun valilik döneminde kullandığı makam aracını kullanarak duygusal anlar yaşadı.

Tokat Belediye Başkanı Kemal Yazıcıoğlu, bir dizi ziyaret için geldiği Erzincan’da, babası merhum Recep Yazıcıoğlu’nun valilik yaptığı döneme dair özel anılarla karşılaştı. Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu ve Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun’un yer aldığı ziyarette, Yazıcıoğlu'na duygusal bir sürpriz yapıldı.

Makam Aracı ile Şehir Turu

Vali Aydoğdu, Yazıcıoğlu'na, babası Recep Yazıcıoğlu’nun valilik döneminde kullandığı makam aracını gösterdi. Garajdan çıkarılan araca binen Başkan Yazıcıoğlu, Vali Aydoğdu ve Başkan Aksun ile birlikte kısa bir şehir turu yaptı. Yazıcıoğlu, babasının makam aracını kullanırken geçmişe döndüğünü belirterek, "Bu aracı bir kez kullanmıştım, babam duymuş ve beni azarlamıştı" dedi.

Duygusal Anlar

Şehir turu sırasında oldukça duygulanan Kemal Yazıcıoğlu, Erzincan'da babasının izlerini tekrar görmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, bu anlamlı sürpriz için Vali Aydoğdu’ya teşekkür etti.

"Yenidoğan çetesi" soruşturmasının 18 aylık kronolojisi "Yenidoğan çetesi" soruşturmasının 18 aylık kronolojisi

Vali Konağı Ziyareti

Vali Aydoğdu, Yazıcıoğlu’nu ayrıca babasının valilik yaptığı dönemde yaşadığı Valilik Konağı'na da götürdü. Başkan Yazıcıoğlu, Erzincan'da geçirdiği bu özel gün için teşekkürlerini ileterek, babasının anılarını yaşatmanın kendisi için büyük bir anlam taşıdığını vurguladı.

Kaynak: dha