Zeytinburnu Maltepe Mahallesi'ndeki 12 katlı bir iş merkezinde elektrik kablosu üretimi yapılan bir deponun yanması sonucu çıkan yangın, diğer depolara da sıçradı. İtfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmasıyla yangın söndürüldü.

Zeytinburnu Maltepe Mahallesi Çiftehavuzlar Caddesi üzerinde bulunan 12 katlı bir iş merkezindeki elektrik kablosu üretimi yapılan iş yerinin deposunda yangın çıktı. Yangın, dün saat 17.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı başladı ve kısa sürede büyüyerek diğer depolara da sıçradı.

İtfaiye Ekipleri Saatlerce Müdahale Etti

Alevlerin büyümesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına almak için yoğun çaba sarf ederken, yangın saatler süren çalışmalar sonucunda söndürüldü. Yangının ardından iş merkezindeki yanan alan havadan görüntülendi.

Rize'de heyelan riski; çatlak ve yarıklar oluşan bölgedeki 2 ev tahliye edildi Rize'de heyelan riski; çatlak ve yarıklar oluşan bölgedeki 2 ev tahliye edildi

Hasarın Boyutu Araştırılıyor

Yangının neden çıktığı henüz belirlenemezken, hasarın boyutuyla ilgili incelemeler sürüyor. Yangının elektrik kablolarının depolandığı alanlarda başlaması, kısa sürede yayılmasına neden oldu. Yetkililer, yangının çıkış sebebiyle ilgili soruşturmanın devam ettiğini belirtti.

Kaynak: dha