Eski İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, yeni kurduğu siyasi partinin yarın İçişleri Bakanlığı’na başvurusunu yaparak kuruluşunu resmen ilan edecek. ATO Congresium’da düzenlenecek tanıtım toplantısında partinin ismi ve logosu ilk kez paylaşılacak.

Yeni Parti İçin Hazırlıklar Tamamlandı

Eski İYİ Parti milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni siyasi partiyi yarın resmen duyuracak. İçişleri Bakanlığı'na saat 09.00'da yapılacak başvurunun ardından, Ankara ATO Congresium'da geniş bir katılımla lansman toplantısı düzenlenecek. Toplantıda partinin ismi, logosu ve yeni siyasi hareketin vizyonu ilk kez açıklanacak.

"Güçlü Geleceğe Taşıma Mücadelesi"

Parti kuruluş süreci hakkında açıklama yapan Ağıralioğlu, halkın birliği ve beraberliğini esas aldıklarını belirterek, “Bu mücadele, sizleri hak ettiğiniz güçlü bir geleceğe taşıma mücadelesidir,” dedi. Partinin kapsayıcı bir yapıda olması gerektiğine vurgu yapan Ağıralioğlu, 85 milyon vatandaşı kucaklayacak bir siyasi yapıyı hedeflediklerini söyledi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Türk ile Kürtlerin birbirini sevmesi her iki taraf için hem dini hem de siyasi bir farzdır MHP Genel Başkanı Bahçeli: Türk ile Kürtlerin birbirini sevmesi her iki taraf için hem dini hem de siyasi bir farzdır

"Herkesi Kucaklayan Bir Parti"

85 milyon insanı kapsayan bir anlayışla parti kurduklarını ifade eden Ağıralioğlu, "Her bir vatandaşımız için çalışacak, yarınlarımızı güvence altına alacak bir yapıyı inşa ediyoruz," dedi. Pazartesi günü düzenlenecek olan lansmana katılım çağrısında bulunan Ağıralioğlu, "Hepinizi bu önemli adımın bir parçası olmaya davet ediyoruz," ifadeleriyle Türkiye’nin dört bir yanından destek beklediklerini ifade etti.

Kaynak: dha