Batman'da çiğköfte ustası İdris Ekinci'nin çalınan bisikleti için sosyal medyada paylaştığı mizahi video, kısa sürede yankı buldu. Vali Ekrem Canalp, Ekinci'ye yeni bir bisiklet hediye ederken, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise Ekinci'nin çiğköftelerini satın alarak vatandaşlara dağıtılmasını sağladı.

Muş’ta Sıra Dışı Dostluk: 'Fulya' Adlı Kuzu Sahibinin Peşini Hiç Bırakmıyor Muş’ta Sıra Dışı Dostluk: 'Fulya' Adlı Kuzu Sahibinin Peşini Hiç Bırakmıyor

Sosyal Medyadan Yardım İstedi

Bahçelievler Mahallesi’ndeki evinin önünden bisikleti çalınan İdris Ekinci, sosyal medyadan paylaştığı videoda hırsıza seslenerek, bisikletinin geri getirilmesini mizahi bir dille rica etti. Ekinci, "Allah rızası için benim bisikletimi getir. Seni şikayet etmeyeceğim, sadece bisikletimi geri ver" diyerek mağduriyetini dile getirdi.

Vali'den Bisiklet, Bakan'dan Çiğköfte Desteği

Videoyu izleyen Batman Valisi Ekrem Canalp, Ekinci’ye yeni bir bisiklet hediye etti ve hırsızın yakalanması için çalışmaların sürdüğünü belirtti. Ayrıca, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da Ekinci’nin tezgahındaki tüm çiğköfteleri satın alarak Batmanlılara dağıtılmasını istedi.

Ekinci, kendisine yapılan jestler karşısında teşekkür ederek, yaşanan olayın ardından büyük bir destek gördüğünü söyledi.

Kaynak: dha