Trabzonspor’un golcüsü Umut Bozok, Kayserispor maçı sonrası açıklamalarda bulundu: "Zor günler geçirdim ama çalışmaya devam ediyorum. Keşke ikinci golü atsaydım." 🔥 Bozok'un Şenol Güneş’le çalışmaya dair düşünceleri ve geleceğe dair umutları #Trabzonspor #UmutBozok

Trabzonspor’un golcüsü Umut Bozok, Süper Lig’in 3. hafta erteleme maçında Kayserispor karşısında alınan 2-2’lik beraberlik sonrası açıklamalarda bulundu. Doğum gününde sahada yer almanın kendisi için önemli bir fırsat olduğunu belirten Bozok, maçta istediği performansı gösteremediğini ifade etti.

Trabzonspor, 5 Haftadır Galibiyete Hasret Trabzonspor, 5 Haftadır Galibiyete Hasret

Kadroya girdiği için annesiyle konuştuğunu ve stres yapmadığını söyleyen Bozok, "Çok kötü dönemden geçtim, ama çalışmaya devam ediyorum ve bugün hak ettiğimi düşünüyorum. Keşke ikinci golü atsaydım" dedi.

Draguş’un maç içinde ıslıklanmasıyla ilgili de konuşan Bozok, kendisine moral vermeye çalıştığını belirtti. Kendi yaşadığı zorlu dönemlerden ders aldığını ve daha güçlü hissettiğini ifade etti.

Bozok, ayrıca Şenol Güneş’le çalışmanın bir fırsat olduğunu belirterek, forvetler için daha ofansif bir futbol anlayışının geliştiğini söyledi. "Takımda kalmak istiyorsam değerlendireceğini ve iyi oyuncu olduğumu söyledi. Bu da özgüvenimi artırıyor" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: dha