Fransa'nın İsrail'i fuardan men kararına karşı Tel Aviv, Macron'a diplomatik hamleye hazırlanıyor Fransa'nın İsrail'i fuardan men kararına karşı Tel Aviv, Macron'a diplomatik hamleye hazırlanıyor

Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı ve eski ABD Başkanı Donald Trump, 5 Kasım 2024’te yapılacak başkanlık seçimlerini kaybetmesi halinde bir daha başkanlık yarışına girmeyi düşünmediğini açıkladı. Trump, gazeteci Sharyl Attkisson'ın programına katılarak seçim gündemini değerlendirdi.


"Umuyorum Başarılı Olacağız"

Trump, seçimleri kaybetmesi durumunda 2028 başkanlık seçimlerine girip girmeyeceği sorusuna, "Hayır, düşünmüyorum. Sanıyorum hepsi bu kadar olur. Ancak umuyorum başarılı olacağız," şeklinde yanıt verdi. Eğer Trump, kararını değiştirir ve 2028 seçimlerine katılmaya karar verirse, 82 yaşında olacak.


Trump ve Kamala Harris Yarışıyor

ABD’nin 5 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimlerinde, Donald Trump, Demokrat rakibi Kamala Harris ile Beyaz Saray koltuğunu kazanmak için yarışacak. Trump, 2020 seçimlerinde Demokrat aday Joe Biden'a karşı kaybetmişti, bu kez tekrar başkan olmak için kampanyasını sürdürüyor.

Kaynak: aa