Süper Lig’de 6. Hafta Heyecanı Başlıyor: Derbi Haftası! Süper Lig’de 6. Hafta Heyecanı Başlıyor: Derbi Haftası!

Trabzonspor, Avusturyalı orta saha oyuncusu Muhammed Cham ile 4+1 yıllık anlaşma imzaladı! Cham, 10 numaralı formayı giyecek. #Trabzonspor #MuhammedCham #Transfer

Trabzonspor, orta saha oyuncusu Muhammed Cham ile 4+1 yıllık sözleşme imzaladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine kulübün amatör branşlar sorumlusu Derviş Köz de katıldı. Cham, bordo-mavili kulübe transferi süresince gösterilen sıcak karşılama için teşekkür etti ve 10 numaralı formayı giyeceği açıklandı.

Trabzonspor, 4+1 yıllık anlaşmaya vardığı orta saha oyuncusu Muhammed Cham için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bir imza töreni düzenledi. Törene katılan amatör branşlar sorumlusu Derviş Köz, Cham'ın dünya futbolunda tanınan bir yıldız olduğunu vurgulayarak, Trabzonspor’da da başarılı olacağına inandığını belirtti.

Muhammed Cham: "Çok Mutluyum"

Trabzonspor’a transferinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Cham, "Taraftarlar ve takım arkadaşlarım beni çok sıcak karşıladı. Burada olmaktan dolayı mutluyum," dedi. 10 numaralı formayı giyecek olan Avusturyalı futbolcu, Trabzonspor'da başarılı olmak için elinden geleni yapacağını ifade etti.

Kaynak: aa