Türkiye’nin yerli otomobil markası TOGG, Eylül ayında başlattığı 700 bin TL krediye sıfır faizli 12 ay kampanyasını, Ekim ayında hem bireysel hem de kurumsal müşterileri için sürdürüyor. Bu özel finansman fırsatı, TOGG T10X modeli için geçerli olup, ek özellikler de kullanıcıların hizmetine sunuluyor.

TOGG'dan Sıfır Faizli Kredi Kampanyası

TOGG, Eylül ayında başlattığı ve büyük ilgi gören 700 bin TL'ye sıfır faizli 12 ay vadeli kredi kampanyasını Ekim ayında da devam ettiriyor. Türkiye’nin yerli elektrikli otomobili T10X modelini tercih eden hem bireysel hem de kurumsal müşteriler, bu cazip finansman desteğinden faydalanabiliyor.

Bireysel Kullanıcılara Özel Seçenekler

Bireysel müşteriler, 700 bin TL'lik krediye 12 ay sıfır faizle ödeme imkanı bulurken, farklı ödeme planları da mevcut. Aylık 35 bin 607 TL geri ödemeli 30 ay vadeli yüzde 2,29 faiz oranı seçenekleri de sunuluyor.

Kurumsal Kullanıcılara Esnek Ödeme İmkanları

Kurumsal kullanıcılar için 700 bin TL krediye sıfır faizle 12 ay vade seçeneğinin yanı sıra, 24 ay vadeli yüzde 1,49 faiz oranıyla aylık 35 bin 209 TL geri ödeme imkanı sağlanıyor. Ayrıca 36 ay vadeli yüzde 2,19 ve 48 ay vadeli yüzde 2,49 faiz oranlarıyla da uygun geri ödeme seçenekleri sunuluyor.

T10X'te Standart Güvenlik Özellikleri ve Ek Fırsatlar

TOGG’un T10X modelinde akıllı şerit takip sistemi, şeritten ayrılma uyarısı, ön çarpışma uyarısı ve acil durum frenleme sistemi gibi güvenlik özellikleri standart olarak sunuluyor. Bunun yanı sıra, adaptif hız sabitleyici ve yoğun trafik pilotu gibi özellikler de 1 Ocak 2025 tarihine kadar ücretsiz kullanılabilirken, sonrasında Trumore uygulaması üzerinden satın alınarak aktif hale getirilebilecek.

Borsa günü yükselişle tamamladı Borsa günü yükselişle tamamladı

TOGG’un sunduğu bu fırsatlar, yerli otomobil kullanıcılarına finansman desteği sunarken, güvenlik ve teknolojik donanımlarla da cazip bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Kaynak: aa