Galatasaray, Fenerbahçe Derbisi Hazırlıklarına Başladı Galatasaray, Fenerbahçe Derbisi Hazırlıklarına Başladı

TAYK Slam-Eker Olympos Regatta Yelken Festivali sona erdi! Yüzlerce yelkencinin kıyasıya mücadelesi, ödüllerle taçlandı.

  1. TAYK Slam-Eker Olympos Regatta Yelken Festivali, yüzlerce yelkencinin katılımıyla İstanbul Setur Marinas Kalamış’ta 9-18 Ağustos 2024 tarihleri arasında düzenlendi. Türkiye Açıkdeniz Yarış Spor Kulübü (TAYK) tarafından organize edilen ve Eker Süt Ürünleri’nin ana sponsorluğunda gerçekleştirilen festivalde, profesyonel yelken giyim markası Slam’in de desteğiyle 10 gün boyunca heyecan dolu yarışlar yapıldı.

Festivale katılan yelkenciler, 6 farklı sınıfta, 21 klasmanda toplam 110 yarışta sert rüzgârlara karşı mücadele verdi. Etap birincileri ve klasman derecesi kazanan ekipler, 18 Ağustos akşamı Galatasaray Spor Kulübü Kalamış Tesisi’nde düzenlenen görkemli bir törenle ödüllerini aldı.

Ödül Töreni ve Şampiyonlar

Yelkenin şampiyon ekiplerine ödülleri, Eker Süt Ürünleri Pazarlama ve Ticaret Direktörü Çağdaş Savaşan, Pazarlama Grup Müdürü Özge Kiraz, Slam - Olgar Şirketler Grubu Pazarlama Koordinatörü Furkan Kozanlı, TAYK Genel Müdürü Can Giray, TAYK Baş Hakemi Utku Bircan Balkal ve Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Timur Kuban tarafından takdim edildi.

Yat sınıfında kategori liderleri şu şekilde sıralandı:

  • IRC0 Sınıfı: Orient Express 6
  • IRC1 Sınıfı: Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı
  • IRC2 Sınıfı: Ant Yapı Team Sensei Baby Dracula
  • IRC3 Sınıfı: Organik Kimya Electron
  • IRC4 Sınıfı: Sebago Alize G 28
  1. TAYK Slam-Eker Olympos Regatta Yelken Festivali, yelken sporunun tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatarak başarıyla tamamlandı. Türkiye’nin en prestijli yelken organizasyonlarından biri olan bu etkinlik, gelecek yıllarda da heyecanla beklenen bir yarışma olmaya devam edecek.

Kaynak: Haber Merkezi