Milli güreşçi Taha Akgül, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı makamında ziyaret etti! Güreşe verdiği destekten dolayı teşekkürlerini sunan Akgül, Cumhurbaşkanı'na madalya tablosunu hediye etti. #TahaAkgül #CumhurbaşkanıZiyareti #TürkGüreşi

Türk güreşinin efsane isimlerinden Taha Akgül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrasında sosyal medya hesaplarından bir paylaşımda bulunan Akgül, Cumhurbaşkanı ile güreş üzerine samimi bir sohbet gerçekleştirdiklerini belirtti. Olimpiyat madalyalarının bulunduğu tabloyu hediye ettiklerini ifade eden milli sporcu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkürlerini sundu.

Stolttenberg gider ayak Türkiye'nin önemini anlattı Stolttenberg gider ayak Türkiye'nin önemini anlattı

Akgül, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Sayın Cumhurbaşkanımız makamında bizleri kabul etti. Kendileriyle güreş üzerine sohbetimiz oldu ve kariyer hedeflerimiz için güzel bir teveccühte bulundu. Olimpiyat madalyalarımızın olduğu tabloyu hediye ettik. Kendisinden Allah razı olsun, her zaman güreş adına desteklerini hissediyoruz."

Taha Akgül'ün Başarı Dolu Kariyeri

Taha Akgül, spor kariyerinde 1 olimpiyat altın madalyası, 2 olimpiyat bronz madalyası, 3 dünya şampiyonluğu ve 11 Avrupa şampiyonluğu kazandı. Bu başarılarıyla Türkiye’nin güreşteki en büyük isimlerinden biri olarak anılmaya devam ediyor.

Kaynak: aa