"Şimal yeniden kanserle mücadele ediyor. Beyin zarına metastaz yapan kanser için tedaviye başlıyor. Dua ve desteklerinizle yanındayız. 🙏 #Şimal #KanserMücadelesi"

Sevilen şarkıcı Şimal, bir kez daha kanserle mücadele etmek zorunda kaldığını duyurdu. Geçtiğimiz yıllarda meme kanserini yenmeyi başaran ve ocak ayında beynindeki tümör nedeniyle ameliyat geçiren Şimal, bu kez beyin zarına metastaz yapan kanser teşhisiyle yüzleştiğini açıkladı. Erken teşhis sayesinde tedavilere hızlı bir şekilde başlanacağını belirten Şimal, Instagram hesabından yaptığı duygusal paylaşımda sevenlerinden dua istedi.

İnci Taneleri’nin ünlü şarkısı Arka Sokaklar’da İnci Taneleri’nin ünlü şarkısı Arka Sokaklar’da

Guzel Sarkici Simal Bir Kez Daha Kansere Yakalandi 17770912 7992 M

Şimal, paylaşımında şunları ifade etti: "Dostlarım çok kararsızdım bu haberi paylaşma konusunda fakat mesaj kutusu doldu taştı. Hepiniz sesim çıkmayınca merak ettiniz haklı olarak. Bana da hak verin, tüm aile olarak yıkılmış durumdayız; tam toparlandık derken bir daha... Maalesef ki yine yakaladı bu hastalık beni. Bu sefer de beyin zarıma metastaz yaptı. Bizi mutlu eden şey ise erken teşhis etmiş olmamız. Pazartesi günü ışın tedavileri başlayacak, onkoloğum ilaçları güçlendirecek. İnşallah yine aranıza döneceğim. Her zamanki gibi sizden dua bekliyor olacağım. Arayan, soran, mesajlarıyla bana güç veren herkese şimdiden çok teşekkür ederim. Sağlığınıza dikkat edin."

Şimal, hem sesi hem de güzelliğiyle kendisine hayran bırakan bir sanatçı olarak biliniyor ve sağlık sorunlarıyla mücadele ederken bile güçlü duruşuyla dikkat çekiyor. Şimal’in bu zorlu mücadelesinde hayranlarının desteği, ona güç vermeye devam ediyor.

Editör: Yasin Köz