Samsun'un Bafra ilçesinde define ararken metan gazından zehirlenen Metin Çetin hayatını kaybetti, onu kurtarmaya çalışan arkadaşı Fatih Keleş ağır yaralandı.

Narin Güran'ın Cinayet Davası: İddianame Kabul Edildi, İlk Duruşma 7 Kasım'da Narin Güran'ın Cinayet Davası: İddianame Kabul Edildi, İlk Duruşma 7 Kasım'da

Samsun'un Bafra ilçesine bağlı Darboğaz Mahallesi'nde define aramak için kazılan kuyuda metan gazı zehirlenmesi sonucu bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de ağır yaralandı. Olay, saat 14.20 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Metin Çetin, kazdığı kuyuda metan gazından zehirlendi. Arkadaşının baygın olduğunu fark eden Fatih Keleş, onu kurtarmak için kuyuya indi ancak o da gazdan etkilenerek bayıldı.

Ekipler Hızla Müdahale Etti

Olay yerine jandarma, AFAD, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kuyudan çıkarılan Metin Çetin'in yaşamını yitirdiği belirlenirken, durumu ağır olan Fatih Keleş ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Keleş'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Metin Çetin’in cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere morga götürüldü.

Kurtarma Çabası Sonuç Vermedi

Fatih Keleş’in Atakum Belediyesi’nde kepçe operatörü olarak çalıştığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: dha