Yerli turistler yılın ikinci çeyreğinde 103,1 milyar lira seyahat harcaması yaptı Yerli turistler yılın ikinci çeyreğinde 103,1 milyar lira seyahat harcaması yaptı

REVEGO, Perakende Teknolojileri Konferansı'nda çevresel çözümleriyle öne çıktı ve depozito iade makineleri ile sürdürülebilirlik projelerine katkı sağladı.

REVEGO Çevresel Çözümler ve Teknolojileri Şirketi, Zincir Mağazalar Derneği (ZMD) ev sahipliğinde Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de düzenlenen 11. Perakende Teknolojileri Konferansı'nda “Çözüm Oturumu Sponsoru” olarak yer aldı.

Yapay Zekâ ve Sürdürülebilirlikte Dijital Dönüşüm

“Sürdürülebilirlikte Yapay Zekânın ve Dijital Dönüşümün Rolü” başlıklı oturumda, REVEGO Satış Direktörü İlker Özçetin ve Watsons Türkiye Genel Müdürü Mete Yurddaş, yapay zekâ ve dijital dönüşümün sürdürülebilirlik üzerindeki etkilerini paylaştı. Özçetin, konuşmasında şunları belirtti:

“REVEGO olarak döngüsel ekonomiye hizmet eden bütünleşik yazılım ve donanım çözümleri sunuyoruz. Depozito iade makineleri ile çevresel çözümler sağlıyoruz ve karbon yakalama, dikey tarım gibi yenilikçi projeler üzerinde çalışıyoruz. 2025'te devreye alınacak Depozito Yönetim Sistemi'nin bir parçası olarak, bu çözümleri uçtan uca sağlayacağız.”

Watsons Türkiye ile Ortak Proje

REVEGO, çevresel projelerde önemli markalarla iş birliği yapıyor. Özçetin, Watsons Türkiye ile gerçekleştirdikleri projeye dikkat çekti:

Watsons Türkiye ile gerçekleştirdiğimiz projede, İstanbul Emaar'da bulunan mağazamızdaki geri dönüşüm makinesi, tüketicilerde farkındalık yaratarak çevre dostu alışkanlıklar kazandırıyor.”

Katılımcılara İnteraktif Deneyim

Konferansın fuaye alanındaki REVEGO standı, çevresel teknolojiler ve blu.xone dijital çözümleri ile dikkat çekti. Geri dönüşüm makinesi aracılığıyla katılımcılara interaktif bir deneyim sunularak sürdürülebilirlik konularında farkındalık oluşturuldu.

Editör: Yasin Köz