Ordu’da trafik kontrol noktasında şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Çangır, memleketi Sakarya’da son yolculuğuna uğurlandı. 20 gün önce göreve başlamış ve sözlenmişti. #Şehit #Sakarya #MehmetFatihÇangır

Ordu'nun Gülyalı ilçesinde trafik kontrol noktasında bir motosikletlinin çarpması sonucu şehit olan 27 yaşındaki Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Çangır, memleketi Sakarya’da dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit İçin Memleketinde Tören Düzenlendi

Ordu İl Jandarma Komutanlığı’nda düzenlenen resmi törenin ardından, şehidin naaşı Sakarya’nın Akyazı ilçesine getirildi. Gazi Süleymanpaşa Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, ailesi, yakınları, milletvekilleri, belediye başkanları, emniyet müdürlüğü yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

Ankara'da akrabalar birbirine girdi; 2 ölü, 4 yaralı Ankara'da akrabalar birbirine girdi; 2 ölü, 4 yaralı

Aile Gözyaşlarına Boğuldu

Şehidin babası Turgut Çangır ve annesi Asiye Çangır ile diğer yakınları gözyaşları içinde taziyeleri kabul etti. Cenaze namazını, imam olan şehidin amcası Muhammed Çangır kıldırdı. Namazın ardından şehidin cenazesi dualarla Akyazı Merkez Aile Mezarlığı’nda toprağa verildi.

20 Gün Önce Göreve Başlamıştı

Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Çangır’ın, yaklaşık 20 gün önce Ordu’da göreve başladığı ve bu tarihlerde sözlendiği öğrenildi. Genç yaşta hayata veda eden Çangır, vatan borcunu yerine getirirken şehit oldu.

Kaynak: dha