Beşiktaş, Mehmet Tuğra Yeşilyurt’la profesyonel sözleşme imzaladı Beşiktaş, Mehmet Tuğra Yeşilyurt’la profesyonel sözleşme imzaladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'a, Galatasaray-Kasımpaşa maçında sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 117 bin lira para cezası verdi. Aynı maçta Galatasaray taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahüratlar nedeniyle Galatasaray Kulübüne de tribün kapatma cezası uygulandı.

Batshuayi ve Fenerbahçe Maçı Cezaları

Galatasaraylı futbolcu Michy Batshuayi, Fenerbahçe ile oynanan karşılaşmadaki sportmenliğe aykırı hareketi sebebiyle 117 bin lira para cezasına çarptırıldı.

Beşiktaş ve Kayserispor’a Ceza

PFDK, Beşiktaş’a, Bellona Kayserispor ile oynanan maçta taraftarlarının neden olduğu saha olayları ile çirkin ve kötü tezahüratlar sebebiyle 288 bin lira para cezası verdi. Kayserispor Kulübüne ise aynı maçtaki saha olayları nedeniyle 336 bin lira para cezası uygulandı.

Trabzonspor’a Sportmenlik Dışı Açıklama Cezası

Trabzonspor, kulübün internet sitesinde yayımlanan sportmenliğe aykırı açıklamalar nedeniyle 300 bin lira para cezası aldı.

PFDK’nın kararlarıyla birlikte, kulüpler ve futbolculara yönelik disiplin cezaları devam ediyor.

Kaynak: aa