Erzurum Kültür Yolu Festivali kapsamında Erzurum Etkinlik ve Miting Alanı’nda düzenlenen konserlerde sevilen sanatcılar Oğuzhan Koç, Gökhan Tepe ve Buray konser verdi.

Buray repertuvarında, Al Senin Olsun Dünya, Kimsenin Suçu Yok, Sen Sevda mısın?, Tac Mahal, Olmuşum Leyla gibi şarkılarıyla beraber, Sarı Gelin, Mardin Kapı Şen Olur, Lorke gibi sevilen türkülere de yer verdi.

Buray

Oğuzhan Koç, herkes tarafından çok sevilen "Ayy", "Küsme Aşka", "Gül ki", "Giden Günlerim Oldu" gibi yaptığı ve seslendirdiği onlarca şarkısını meydanı dolduran on binlerce kişiyle birlikte seslendirdi. Oğuzhan Koç, 2010 yılında Çok Güzel Hareketler Bunlar’da sahnelenen bir parodi için bestelediği "Domuz Gribi" şarkısını da yoğun istek üzerine seslendirdi. Oğuzhan Koç repertuvarında bulunan sevilen türküleri de onbinlerce birlikte seslendirdi.

Oğuzhan Koç

Gökhan Tepe, sahnede kendi şarkılarıyla beraber; 90’ların pop şarkıları ile 70 ve 80’lerin arabesk şarkılarına ve Erzurum türkülerine yer verdi. Erzurumlu sanatçı İbrahim Erkal’ı da rahmetle anan Tepe, Erkal’ın Canısı ve Sen Aldırma gibi en sevilen şarkılarını da seslendirdi. Sahne ekranında Erkal’ın görüntülerinden oluşan video gösterildi. Tepe, “Yıllarca abimdi ben de onun kardeşiydim, onu çok özlüyoruz, onsuz her şey yarım, seni asla unutmayacağız İbrahim Abi, ruhu şad olsun” dedi.

Şarkıcı Şimal, Beyin Zarına Metastaz Yapan Kansere Yakalandığını Duyurdu Şarkıcı Şimal, Beyin Zarına Metastaz Yapan Kansere Yakalandığını Duyurdu

Gökhan Tepe

Editör: Haber Merkezi - SK