Kırıkkale'de çıkan bıçaklı kavgada yaralanan Tacettin Cim, hastanede geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Olayda yaralanan Şahin Cim gözaltında. #Kırıkkale #BıçaklıKavga

Kırıkkale'de oğluyla yaşadığı bir tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Şahin Cim tarafından bıçakla yaralanan Tacettin Cim (53), kaldırıldığı hastanede kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Olay, gece saatlerinde Yenimahalle Şehit Fatih Aydoğdu Sokak'ta meydana geldi.

Balıkesir'de sahte zeytinyağı ve bal ele geçirildi Balıkesir'de sahte zeytinyağı ve bal ele geçirildi

Tacettin Cim, babası Erşahin Cim'i almak için eniştesi Bahri K. (59) ve yeğeni Mehmet K. (19) ile birlikte oğlunun evine gitti. Ancak, Şahin Cim, dedesinin evden götürülmesini istemedi ve bu durum baba-oğul arasında tartışmaya yol açtı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü ve Şahin Cim babası Tacettin Cim ile eniştesi ve yeğenini bıçakla yaraladı. Kendisi de kavgada bıçakla yaralanan Şahin Cim, hastaneye kaldırıldı.

Tacettin Cim, hastanede tedavi gördüğü sırada kalp krizi geçirdi ve hayatını kaybetti. Diğer yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Şahin Cim gözaltına alındı ve polisteki işlemleri sürüyor.

Kaynak: dha