Gümrük Muhafaza Ekiplerinden Büyük Başarı Gümrük Muhafaza Ekiplerinden Büyük Başarı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma devam ediyor. Cinayet şüphelilerinden ağabey Enes Güran’ın kolundaki ısırık izi, Adli Tıp Kurumu tarafından incelendi. İstanbul Adli Tıp Kurumu 2. İhtisas Kurulu’nun hazırladığı raporda, izlerin kime ait olduğunun kesin olarak belirlenemediği ifade edildi.

Isırık İzi Kime Ait?

Adli Tıp Kurumu'nun raporunda, Enes Güran'ın kolundaki ısırık izlerinin, Narin Güran, anne Yüksel Güran veya Enes Güran'ın kendisi tarafından yapılmış olabileceği ancak bu konuda kesin bir ayrım yapılamadığı belirtildi. İnceleme, ısırık izinin morfolojik özelliklerinin tipik diş izlerini tam olarak taşımadığını ancak insan ısırık izi ile uyumlu olabileceğini ortaya koydu.

Soruşturma Devam Ediyor

Enes Güran, savcılık ifadesinde kolundaki izlerin, kardeşleri ya da başkaları tarafından değil, sinirli bir anında kendisi tarafından ısırıldığını savundu. Adli Tıp Kurumu ise ısırık izinin kesin bir kimlik tespitine uygun olmadığını bildirdi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, cinayete dair daha fazla detayın ortaya çıkarılması bekleniyor.

Kaynak: dha