Muş'ta acı olay! Şehit Piyade Er Maşallah Abakay'ın cenaze törenine katılmak için yola çıkan yakınlarının bulunduğu araç kaza yaptı. 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Asvan'daki Tarihi Güneş Olayını 4 Bin Turist İzledi Asvan'daki Tarihi Güneş Olayını 4 Bin Turist İzledi

Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu’nda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Maşallah Abakay’ın cenaze törenine katılmak için yola çıkan yakınlarının bulunduğu araç, Muş’un Şenyayla bölgesinde kaza yaptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi yaralandı.

Şenyayla’da Korkunç Kaza

Muş’a doğru ilerleyen ve sürücüsü henüz öğrenilemeyen 21 BF 066 plakalı pikap, kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kaza, kara yolunun alt kısmındaki stabilize yolda meydana geldi. Olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri ve jandarma hızla sevk edildi.

1 Kişi Hayatını Kaybetti, 5 Kişi Yaralandı

Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Muş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Vali Avni Çakır’dan Açıklama

Muş Valisi Avni Çakır, kazayla ilgili yaptığı açıklamada, "Maalesef Kulp kara yolunda şehidimizin yakınlarını taşıyan araç kaza yaptı. Bir yakınımız hayatını kaybetti, yaralılarımız var ve içlerinden birinin durumu ağır" ifadelerini kullandı.

Şehit Yakınları İçin Destek Çağrısı

Kazanın ardından yaralı yakınlarının sağlık durumu yakından takip ediliyor. Şehit Piyade Er Maşallah Abakay’ın cenaze töreni ve bu üzücü kazanın ardından bölgedeki vatandaşlar dayanışma içinde destek mesajları paylaşıyor.

Kaynak: aa