Manisa'nın Turgutlu ilçesinde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Fatih Karakurt (44), evinin balkonundan düşerek yaşamını yitirdi. Olay sırasında baş dönmesi sonucu düştüğü iddia edilen Karakurt, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Manisa'da Trajik Kaza: Öğretmen Balkon Kazasında Can Verdi

Manisa'nın Turgutlu ilçesi, Ergenekon Mahallesi'nde yaşanan üzücü olay, saat 17.30 sıralarında meydana geldi. Fatih Karakurt, Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak görev yapıyordu. Karakurt, evinin balkonunda durduğu sırada, iddialara göre başının dönmesi sonucu dengesini kaybederek balkondan düştü.

Olay Yerinde Müdahale

Olayı görenler hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, ağır yaralanan Fatih Karakurt’a ilk müdahaleyi yaptı ve Karakurt, hızla Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Ailesi ve Eğitim Camiası Üzgün

Fatih Karakurt'un eşi Tuğba Karakurt, Şehit Anıl Barış Çetin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde matematik öğretmeni olarak görev yapıyor. Çiftin iki çocuğu olduğu öğrenildi. Turgutlu'da eğitim camiası, bu acı kayıp nedeniyle büyük üzüntü yaşadı.

Köylüsünü başına keserle vurarak öldüren sanığa indirimli 32 yıl hapis Köylüsünü başına keserle vurarak öldüren sanığa indirimli 32 yıl hapis

Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Kaynak: dha