Manisa'da yaşanan feci kazada motosiklet sürücüsü Ömer Duran, TIR'a çarpması sonucu hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 🕊️ #ManisaKaza #TrafikKazası #MotosikletKazası

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen kazada, Ömer Duran (36) yönetimindeki motosiklet, aynı yöne seyir halinde olan bir TIR'a arkadan çarptı. Kaza, İzmir-Manisa çevre yolunda saat 08.30 sıralarında gerçekleşti.

Motosiklet Yola Savruldu

45 ADL 790 plakalı motosikleti kullanan Ömer Duran, Mehmet İ.'nin yönetimindeki 63 ZT 313 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle Duran ve motosikleti yola savruldu. Kaza anına tanık olan çevredeki sürücüler, durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Gaziosmanpaşa’da zincir marketin deposunda yangın Gaziosmanpaşa’da zincir marketin deposunda yangın

Olay Yerinde Hayatını Kaybetti

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları incelemeler sonucunda Ömer Duran'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Savcılık incelemelerinin ardından Duran'ın cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

TIR Sürücüsü Gözaltında

Kazanın ardından TIR sürücüsü Mehmet İ., ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Polis ekipleri, kazanın nasıl meydana geldiğini belirlemek için inceleme başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Manisa'da yaşanan bu trajik kaza, motosiklet ve büyük araç sürücüleri için trafikte daha dikkatli olunması gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor.

Kaynak: dha