Konya'nın Meram ilçesinde, beş gündür kayıp olarak aranan 35 yaşındaki hastane çalışanı Satılmış Sıvacı, sulama kanalında ölü bulundu. Olay, Ali Ulvi Kurucu Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Koyunlarını otlatan bir çoban, sulama kanalında hareketsiz yatan bir kişiyi fark etti ve durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

Ağaca Çarpan Otomobilde 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 1 Kişi Ağır Yaralandı Ağaca Çarpan Otomobilde 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 1 Kişi Ağır Yaralandı

İhbar Üzerine Ekipler Sevk Edildi

İhbarın ardından olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin olay yerinde yaptığı inceleme sonucunda, sulama kanalındaki kişinin hayatını kaybettiği tespit edildi.

Kayıp Hastane Çalışanı

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, ölen kişinin 5 gündür kayıp olan, Konya'da bir hastanede hasta taşıma görevlisi olarak çalışan Satılmış Sıvacı olduğunu belirledi. Sıvacı'nın cansız bedeni itfaiye ekipleri tarafından kanaldan çıkarılarak Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kesin Ölüm Nedeni Araştırılıyor

Yapılan ilk incelemelerde, Sıvacı'nın vücudunda herhangi bir darp ya da yara izi bulunmadı. Kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsinin ardından belirlenecek. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: dha