Karabük'te motosikletin yaya geçidinden geçmeye çalışan elektrikli bisiklete çarpması sonucu İsmail Afacanoğlu (35) hayatını kaybetti. Kazada, eşi Tuğçe Afacanoğlu ve motosiklet sürücüsü Hakan K. ağır yaralandı.

Karabük’te akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, motosiklet ve elektrikli bisiklet çarpıştı. Şehit Ateşe Reşat Moralı Bulvarı üzerinde gerçekleşen kazada elektrikli bisiklet sürücüsü İsmail Afacanoğlu hayatını kaybederken, eşi Tuğçe Afacanoğlu ve motosiklet sürücüsü Hakan K. ağır yaralandı.

Yaya Geçidinde Çarpışma

Olay, saat 20.00 sıralarında Beşbinevler Köprüsü yakınında yaşandı. Hakan K. idaresindeki motosiklet, yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışan İsmail Afacanoğlu'nun kullandığı elektrikli bisikletle çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle her iki araç da savrulurken, elektrikli bisikletteki sürücü ve yolcu ağır yaralandı.

Olay Yerine Müdahale

Kazanın ardından olay yerine sağlık ekipleri hızla sevk edildi. İlk müdahaleleri yapılan yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırıldı. Özel bir hastanede tedavi altına alınan İsmail Afacanoğlu, doktorların tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti. Tuğçe Afacanoğlu ve motosiklet sürücüsü Hakan K.’nın sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı yaya öldü Yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı yaya öldü

Soruşturma Başlatıldı

Kaza nedeniyle Karabük Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yetkililer, kazanın oluş nedenini ve detaylarını araştırıyor.

Kaynak: dha