Yalova’nın Çiftlikköy ilçesi Sultaniye Mahallesi'nde 23 Ekim sabah saatlerinde meydana gelen cinayet, mantar üreticisi ve iş kadını Canan Cerit’in öldürülmesiyle sonuçlandı. İddialara göre Cerit, haftanın belirli günlerinde çalışanlarıyla evinde kahvaltı yapıyordu. Olay günü de şüpheliler, bu bahaneyle Cerit’in evine geldi.

Eller ve Ayaklar Bağlanmış Halde Bulundu
Cerit’ten haber alamayan yakınlarının ihbarı üzerine eve gelen polis ve sağlık ekipleri, Cerit’i yerde yüzüstü, elleri ve ayakları arkadan bağlanmış halde buldu. Boğazına sarılı bir havlu ile boğulduğu belirlenen Cerit’in ağzı kapatılmıştı. Olay yerinde yapılan ilk incelemelerde, bazı değerli eşyalarının ve paralarının çalındığı anlaşıldı.

31 İlde Dev Operasyon: 176 Terör Şüphelisi Yakalandı 31 İlde Dev Operasyon: 176 Terör Şüphelisi Yakalandı

Otopsi ve Cenaze Süreci
Canan Cerit’in cenazesi, otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Dün Termal ilçesindeki Gökçedere Merkez Nur Camii'nde kılınan cenaze namazıyla birlikte Cerit, Termal İlçe Mezarlığı’na defnedildi.

Şüpheliler İran’a Kaçmış Olabilir
Olayın ardından, İran uyruklu olduğu belirlenen ve Cerit'in yanında çalıştığı belirtilen 1'i kadın 3 şüphelinin İran’a kaçmış olabileceği üzerinde duruluyor. Polis ekipleri, şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Kaynak: dha