Kağıthane'de bir hırsız, dairenin önünde duran 'Hollanda Lop' cinsi tavşanı çaldı. Güvenlik kameralarına yansıyan olayın ardından polis harekete geçti.

Kağıthane'nin Gültepe Mahallesi’nde 18 Ekim Cuma günü sabah saatlerinde yaşanan hırsızlık olayı, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Kimliği belirsiz bir kişi, girdiği binada üst katlara çıkarak çalacak bir şeyler aramaya başladı. Bu sırada dairenin önünde duran 'Hollanda Lop' cinsi tavşanı fark eden hırsız, tavşanı kulaklarından tutarak kucağına aldı ve taşıma çantasıyla birlikte hızla binadan ayrıldı.

Kargo Dolandırıcılarına Kocaeli Merkezli Büyük Operasyon Kargo Dolandırıcılarına Kocaeli Merkezli Büyük Operasyon

Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında

Hırsızlık anları güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, olayın ardından eve dönen İlayda Ş. tavşanının kaybolduğunu fark etti. Güvenlik kameralarını inceleyen İlayda Ş., tavşanının bir hırsız tarafından çalındığını görünce durumu polise bildirdi.

Polis Şüpheliyi Arıyor

Olayın ardından İlayda Ş.’nin şikayeti üzerine polis ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, hırsızın kimliğini tespit etmeye çalışıyor.

Kaynak: dha