Adana’nın Sarıçam ilçesinde kabir ziyareti sırasında öldürülen Şenay Gerçek (44) ile kızları Güldane (20) ve Gaye Gerçek’in (22) cenazeleri, Buruk Mezarlığı’nda yan yana toprağa verildi. Saldırganın, oğlunun intiharından aileyi sorumlu tuttuğu öğrenildi.

Adana’da Sarıçam ilçesi Buruk Mezarlığı’nda kabir ziyareti sırasında katledilen Şenay Gerçek ve kızları Güldane ve Gaye Gerçek, aynı mezarlıkta yan yana toprağa verildi. Olay, dün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Anne ve kızları, 24 Ağustos’ta intihar eden Güldane Gerçek’in dini nikahla bir süre birlikte yaşadığı Muzaffer Erkuvan’ın (44) mezarını ziyaret etmek için mezarlığa gitmişti. Ziyaret sonrasında dinlenmek için oturan anne ve kızlara, Erkuvan’ın babası Şemsettin Erkuvan motosikletle gelerek tabancayla ateş açtı.

Köylüsünü başına keserle vurarak öldüren sanığa indirimli 32 yıl hapis Köylüsünü başına keserle vurarak öldüren sanığa indirimli 32 yıl hapis

Oğlunun İntiharından Sorumlu Tuttu

Saldırının ardından anne ve kızlar olay yerinde hayatını kaybederken, Şemsettin Erkuvan motosikletle kaçarak izini kaybettirdi. Olay yerine gelen ekipler, üç kadının öldüğünü tespit ederek cenazeleri Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderdi. Saldırganın, Gerçek ailesini oğlunun intiharından sorumlu tuttuğu öğrenildi.

Cenazeler Yan Yana Defnedildi

Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından Şenay Gerçek ve kızlarının cenazeleri yakınlarına teslim edildi. Buruk Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından anne ve kızları yan yana defnedildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: dha