"Hayko Cepkin Bursa'da coştu, coşturdu! Unutulmaz bir performansla Bursalı hayranlarına harika bir gece yaşattı. 🎶 #HaykoCepkin #BursaKonseri"

Bursa Kültür Park Açık Hava Tiyatrosu, dün gece Hayko Cepkin'in muhteşem performansına ev sahipliği yaptı. Kendine has tarzı ve enerjik sahne performansıyla tanınan Hayko Cepkin, Bursalı hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Kültür Park’ı hınca hınç dolduran dinleyicilerini özel bir şovla selamlayan sanatçı, geçmişten bugüne en sevilen şarkılarını seslendirdi.

Şarkıcı Şimal, Beyin Zarına Metastaz Yapan Kansere Yakalandığını Duyurdu Şarkıcı Şimal, Beyin Zarına Metastaz Yapan Kansere Yakalandığını Duyurdu

Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalan Hayko Cepkin, dinleyicileriyle samimi diyaloglar kurarak performansına ayrı bir sıcaklık kattı. Konser sonunda hayranlarının yoğun isteği üzerine yeniden sahneye çıkan Cepkin, Bursalıların coşkusunu ikiye katladı. Gecenin sonunda "Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu," diyerek kendisini dinlemeye gelen Bursalılara teşekkür eden Hayko Cepkin, müzikseverlere uzun süre unutulmayacak bir gece yaşattı.

Kaynak: Haber Merkezi