Mahsun Kırmızıgül yönetmenliğindeki "Güzel Aşklar Diyarı" 23 Eylül’de başlıyor! İlk bölümden büyüleyici kareler sosyal medyayı salladı.

Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi Güzel Aşklar Diyarı, 23 Eylül Pazartesi akşamı izleyici karşısına çıkacak. Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmenliğinde, imkansız bir aşk hikayesini anlatan dizinin görsel dünyası, sosyal medyada büyük heyecan yarattı.

Diziden İlk Kareler Büyülüyor

Yayına girmeden önce oyuncu kadrosu ve mekanlarıyla dikkat çeken Güzel Aşklar Diyarı, Alaca Konağı’nın ihtişamını ve düğün sahnelerinden çarpıcı anları gözler önüne seren fotoğraflarla sosyal medya kullanıcılarının beğenisini topladı.

Usta Yönetmen Mahsun Kırmızıgül’ün İmzası

Hasan Yalnızoğlu son yolculuğuna uğurlandı Hasan Yalnızoğlu son yolculuğuna uğurlandı

Yapımını Med Yapım ve Boyut Film’in üstlendiği dizinin yapımcılığını Fatih Aksoy, senaryosunu ise Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal kaleme alıyor. Kadrosunda Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizi, etkileyici sahneleriyle büyük ilgi topluyor.

Düğün sahneleriyle daha ilk bölümden izleyicinin gönlünü fethetmeye hazırlanan Güzel Aşklar Diyarı, aşk ve entrikalarla dolu dünyasına izleyicileri davet ediyor.

Kaynak: dha