Galatasaray, Çaykur Rizespor'u ağırlıyor! Icardi ve Ziyech sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Osimhen ilk kez sahada olabilir! Heyecan dolu maç bu akşam saat 20.00'de. #Galatasaray #ÇaykurRizespor #Osimhen

Süper Lig’in 5. haftasında, Galatasaray sahasında Çaykur Rizespor’u konuk edecek. RAMS Park’ta saat 20.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Arda Kardeşler yönetecek. Ligde oynadığı üç maçtan da galibiyetle ayrılan Galatasaray, bir maç eksiğiyle 9 puan toplayarak ikinci sırada yer alıyor. Lider Fenerbahçe’nin sadece 1 puan gerisinde olan sarı-kırmızılılar, bu maçtan da galip gelerek zirveye yaklaşmayı hedefliyor.

Galatasaray’da Sakatlık Problemleri

Galatasaray, Çaykur Rizespor karşısında önemli oyuncularından yoksun sahaya çıkacak. Adana Demirspor maçında sakatlanan Mauro Icardi ve Fas Milli Takımı ile çıktığı maçta sakatlanan Hakim Ziyech, bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Yeni Transferler Sahada Olabilir

Galatasaray’ın Napoli’den kiraladığı yıldız forvet Victor Osimhen ve milli maçta sakatlanan Ismail Jakobs’un durumu maç saatinde netleşecek. Teknik direktör Okan Buruk’un görev vermesi halinde, Osimhen ilk kez sarı-kırmızılı formayla sahaya çıkacak.

Galatasaray’ın Hücum Gücü Yüksek

Galatasaray, ligde oynadığı üç maçta rakip filelere toplam 9 gol gönderdi. Hatayspor ve Konyaspor’a ikişer gol atan sarı-kırmızılılar, Adana Demirspor’u ise 5-1’lik skorla geçti.

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, UEFA Zirvesinde TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, UEFA Zirvesinde

Çaykur Rizespor Karşısında Üstünlük

Galatasaray, son dört Süper Lig karşılaşmasında Çaykur Rizespor’a karşı galip geldi. Bu maçlarda sırasıyla 6-2, 1-0, 4-2 ve 3-2'lik skorlarla sahadan galibiyetle ayrılan sarı-kırmızılı ekip, bu seriyi sürdürmeyi amaçlıyor.

Kaynak: aa