İzmir’in 112 yıllık köklü kulübü Karşıyaka, bu sezon TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden futbol takımıyla zirvede. Üst üste 7 galibiyet alarak bu sezon Türkiye'nin galibiyet rekorunu kıran Karşıyaka, toplam 22 puan toplayarak liderliği garantiledi. Kaf-Kaf, çıktığı 8 maçta yalnızca 2 gol yerken, 48 yıl aradan sonra lige 4 hafta gol yemeden başladı ve 21 yıl sonra art arda 7 maçı kazandı. Bu performans, Karşıyaka’yı 7 yıl sonra bir üst lige çıkma yolunda umutlandırdı.

Erdal ve Enes’ten Sakatlık Haberi

Liderliğin keyfini süren Karşıyaka, iki önemli futbolcusunun sakatlık haberleriyle sarsıldı. Son Tokat Belediye Plevnespor maçında sakatlanan orta saha oyuncusu Erdal’ın kasığında yırtık tespit edildi ve üç hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Enes’in ise bileğinde oluşan ödem sebebiyle bu hafta oynayıp oynayamayacağı belirsiz. Karşıyaka, Ziraat Türkiye Kupası’nda Viranşehir Belediyespor karşılaşmasında ise kadroda rotasyona giderek yedek oyunculara şans vermeyi planlıyor.

Para milli tekvandocu Mahmut Bozteke, üçüncü olimpiyat madalyası için kollarını sıvadı Para milli tekvandocu Mahmut Bozteke, üçüncü olimpiyat madalyası için kollarını sıvadı

Voleybolda Zirvede ve Sponsor Destekli Karşıyaka

Kadınlar Voleybol 1. Lig’de mücadele eden İnfo Yatırım Karşıyaka, 5’te 5 galibiyetle sezona mükemmel bir başlangıç yaptı. Bu başarıyla grupta Göztepe ve İstanbul BŞB ile birlikte liderliği paylaşan Karşıyaka, geçen sezonki performansını katlayarak Sultanlar Ligi’ne dönüş yolunda önemli bir adım attı. Ancak son haftalarda takımda yaşanan sakatlıklar moralleri düşürdü. Vakıfbank maçında Şevval Acıbal’ın çapraz bağlarının kopması sonucu sezonu kapatacağı öğrenildi. Edremit Belediyesi Altınoluk maçında kaptan Simay Akdağ da sakatlandı ve ameliyat olması bekleniyor.

Cumhuriyet Bayramı’na Özel Paylaşım

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yılını kutlayan Karşıyakalı voleybolcular, sosyal medya hesaplarından özel bir video paylaştı. Videoda, “Cumhuriyetin çocukları olarak biz yükselen kadınlarız. Cumhuriyetimizin 101. yılı kutlu olsun,” mesajıyla bayram coşkusunu taraftarlarıyla paylaştılar.

Kaynak: dha