Fenerbahçe, Süper Lig'in 6. haftasında oynayacağı Galatasaray derbisi için hazırlıklarına devam ediyor! #Fenerbahçe #Galatasaray #DerbiHeyecanı #SüperLig

Fenerbahçe, Süper Lig’in 6’ncı haftasında 21 Eylül Cumartesi günü sahasında Galatasaray ile oynayacağı zorlu derbi maçına hazırlıklarını sürdürüyor. Takım, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla çalışmalarına devam etti.

Jose Mourinho’dan Yoğun Antrenman Programı

Teknik direktör Jose Mourinho yönetimindeki antrenman, futbolcuların salonda gerçekleştirdiği core egzersizleri ile başladı. Çalışmalar daha sonra sahada hız, çabukluk ve koordinasyon antrenmanları ile devam etti. Futbolcuların pas çalışmaları üzerine yoğunlaştığı antrenman, dar alanda çift kale maçlar ile devam etti. Mourinho, oyuncularına taktiksel yönden de bireysel çalışmalar yaptırdı.

Derbi Hazırlıkları Tüm Hızıyla Sürüyor

Fenerbahçe, Süper Lig’de Galatasaray’a karşı oynayacağı derbide sahasında galibiyet almak istiyor. Takım, yoğun tempoda hazırlıklarına devam ederken, teknik ekip maç öncesi oyuncularını fiziksel ve taktiksel anlamda en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyor.

Amazonlar Dragon Kadın Kürek Takımı, İstanbul’daki Şampiyona İçin Hazırlanıyor Amazonlar Dragon Kadın Kürek Takımı, İstanbul’daki Şampiyona İçin Hazırlanıyor

Fenerbahçe, Galatasaray derbisi öncesi hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Kaynak: dha