Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, Antalyaspor'a konuk olacak. Saat 19.00'da Corendon Airlines Par Antalya Stadı'nda oynanacak karşılaşmada hedef 3 puan. Sarı-lacivertlilerde Osayi-Samuel’in geri dönüşü ve Dzeko’nun forvetteki etkisi dikkat çekiyor. Fred ve Jayden Oosterwolde ise sarı kart sınırında yer alıyor.

Fenerbahçe, Antalya'da Kazanmayı Hedefliyor

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, yarın Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Corendon Airlines Par Antalya Stadı'nda oynanacak olan karşılaşma saat 19.00'da başlayacak ve hakem Cihan Aydın tarafından yönetilecek. Fenerbahçe, bu maçtan 3 puan alarak ligdeki yükselişini sürdürmek istiyor.


Osayi-Samuel’in Geri Dönüşü

Sakatlığını atlatan ve UEFA Avrupa Ligi'nde Belçika temsilcisi Union Saint-Gilliose karşısında oyuna sonradan dahil olan Bright Osayi-Samuel, Antalyaspor maçında ilk 11'de yer alabilir. Teknik direktör Jose Mourinho'nun bu karşılaşmada ona şans vermesi bekleniyor.


Fred ve Jayden Oosterwolde Sarı Kart Sınırında

Fenerbahçe'de Antalyaspor maçı öncesinde Fred ve Jayden Oosterwolde dikkat edilmesi gereken isimler arasında yer alıyor. Her iki oyuncu da sarı kart sınırında bulunuyor. Bu futbolcuların kart görmesi durumunda, bir sonraki hafta Samsunspor deplasmanında forma giyememe riski bulunuyor.

Basketbolda Türk takımlarının Avrupa performansı Basketbolda Türk takımlarının Avrupa performansı

Forvette Gözler Edin Dzeko'da

Fenerbahçe, Antalyaspor karşısında golcü oyuncusu Edin Dzeko'ya güveniyor. Süper Lig'de geride kalan 6 maçta 5 gol atan ve 1 asist yapan Dzeko’nun bu maçta ilk 11'de başlaması bekleniyor. Galatasaray karşısında sonradan oyuna giren Youssef En-Nesyri'nin bu karşılaşmada yedek başlaması öngörülüyor.


Fenerbahçe, Antalyaspor karşısında alacağı galibiyetle ligde zirve yarışında iddiasını sürdürmek istiyor.

Kaynak: aa