Bağcılar Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen "Bisiklet Dağıtım Töreni"nde, okuma alışkanlıklarını teşvik eden yarışmalarda başarı gösteren 320 öğrenciye bisiklet hediye edildi. Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, öğrencilere yönelik projelerle onların gelişimlerine katkı sunmayı sürdüreceklerini vurguladı.

Başarılı Öğrencilere Bisiklet Hediyesi

Bağcılar Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün iş birliğiyle düzenlenen Bisiklet Dağıtım Töreni, Bağcılar Millet Bahçesi’nde gerçekleştirildi. “Sevgili Günlük”, “Hayallerime Bir Adım Daha” ve “Çalışmak Sizden Ödül Bizden” yarışmalarında dereceye giren toplam 320 öğrenci bisikletle ödüllendirildi. Törende konuşan Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, çocukların okuma alışkanlığı kazanmasını teşvik eden bu tür etkinliklerin önemini vurguladı.


"Kültür ve Sanatla İlgilenen Gençler Yetiştirmek İstiyoruz"

Abdullah Özdemir, törende yaptığı açıklamada, ilçedeki öğrencilerin gelişimine katkı sunan projelere öncelik verdiklerini belirtti. Özdemir, “Öğrencilerimizin özgüvenli, eğitime ve sanata önem veren bireyler olarak yetişmeleri için elimizden gelen desteği sunmaya devam edeceğiz. Bugün burada ödül alan çocuklarımızın bu başarılarını kutluyorum ve kazasız belasız bir sürüş diliyorum” dedi.

“Fehmican” Projesiyle Türkiye Birinciliği “Fehmican” Projesiyle Türkiye Birinciliği

Bağcılar Kaymakamı’ndan Öğrencilere Tebrik

Törende konuşan Bağcılar Kaymakamı Abdullah Uçgun, Bağcılar Belediyesi’nin gençleri teşvik eden projelerini övdü. Uçgun, “320 öğrencimizin bugün hayallerine kavuştuğunu görmek mutluluk verici. Yarışmada yer alan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Öğrencilerin Memnuniyeti

Bisiklet ödülünü kazanan öğrenciler de mutluluklarını dile getirdi. 12 yaşındaki Fatma Zehra Afşin, “Bu ödülü hak ettiğimi düşünüyorum. Artık bisiklet parklarında arkadaşlarımla eğlenebileceğim” derken, 14 yaşındaki Yusuf Akyüz, “Okula gidip gelmek için bisiklet kullanacağım, bu hediye beni çok mutlu etti” dedi.

Bağcılar’da kültürel ve sportif etkinliklerin yaygınlaştırılması adına düzenlenen bu tür projeler, gençlerin kişisel gelişimine katkı sağlarken, aileler tarafından da büyük takdir görüyor.

Kaynak: dha