Eylül Aşkın, YouTube programında müzisyen Rüzgar Pehlivan'ı ağırladı ve onun müziğe dönüşü, "Bu Benim Şarkım" programı ile gelecekteki projelerini konuştu.

Eylül Aşkın ve Rüzgar Pehlivan’ın Samimi Sohbeti

Türkiye Haber Portalı YouTube kanalında yayınlanan "Eylül Aşkın ile" programının bu haftaki konuğu, 2000’li yıllarda “Zifiri” şarkısıyla büyük üne kavuşan ve ardından bir süre gözlerden uzak bir yaşam süren müzisyen ve söz yazarı Rüzgar Pehlivan oldu. Programda, Eylül Aşkın, Pehlivan’ın müzik kariyerine geri dönüşünü ve biten evliliğinin ardından müziğe olan tutkusunu konuştu.

Rüzgar Pehlivan’ın Müzik Kariyerindeki Dönüm Noktaları

2001 yılında Prestij Müzik etiketiyle yayınladığı ilk stüdyo albümü “Gençliğim Ellerinde” ile müzik dünyasına adım atan Pehlivan, "Zifiri" şarkısıyla büyük bir çıkış yapmıştı. Haluk Levent ve Ferhat Göçer gibi isimler tarafından da seslendirilen bu eser, Pehlivan’ın müzik kariyerinde önemli bir adım oldu. Aynı zamanda Teoman’a verdiği "N’apim, Tabiatım Böyle" şarkısı ile de müzik dünyasında dikkat çekti.

YouTube’da Bir Fenomen: "Bu Benim Şarkım"

Rüzgar Pehlivan, müzikle mizahı birleştirdiği YouTube programı "Bu Benim Şarkım" ile de geniş bir izleyici kitlesi yakaladı. Programda, şarkılarını dinleyicilere sunan Pehlivan, izleyicilerin şarkıyı mizahi bir şekilde tiye almalarını sağlıyor. "Bu Benim Şarkım" programının çok sevildiğini ve 1000 bölüm çekip sonlandıracağını belirten Pehlivan, bu çalışmasını televizyon ekranlarına taşımayı planladığını da vurguladı.

Arka Sokaklar'da kaybolan çocuklar aranıyor Arka Sokaklar'da kaybolan çocuklar aranıyor

Eylül Aşkın ile Keyifli Bir Sohbet

Eylül Aşkın, samimi tarzı ve başarılı sunumuyla Rüzgar Pehlivan’ın müzik hayatını ve gelecek projelerini izleyicilere aktardı. Program, izleyicilerden büyük ilgi gördü ve Rüzgar Pehlivan’ın yeniden müzik dünyasında odak noktası olacağına işaret etti.

Editör: Yasin Köz