TV programcısı Esra Sönmezer, yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği Pembe Pijama Karavan adlı talk show programıyla izleyicilerle buluşuyor. Üç hafta önce Esra Sönmezer TV YouTube kanalında yayın hayatına başlayan program, her hafta cumartesi günleri saat 20.00'da ekranlara geliyor.

Hazar Ergüçlü, İnci Taneleri’nin Yeni Bölümünde Kendi Sesiyle 'Deme'yi Söyleyecek Hazar Ergüçlü, İnci Taneleri’nin Yeni Bölümünde Kendi Sesiyle 'Deme'yi Söyleyecek

Ormanda Sıra Dışı Bir Talk Show

Eğlenceli ve farklı formatıyla dikkat çeken programda, Esra Sönmezer, bir karavanda yaşamını sürdürüyor ve ünlü konuklar spontane olarak karavanına geliyor. Bu anlarda, Sönmezer konuklarına özgü hikâyeler oluşturup onları komik bir şekilde senaryolaştırıyor. Orman ortamında çekilen bu sıra dışı talk show, klasik programlardan ayrışarak izleyicilere eğlenceli anlar sunuyor.

Ödüllere Doymayan Talk Show Kraliçesi

Yıllardır talk show programlarıyla tanınan Sönmezer, bu formatıyla da büyük beğeni topluyor. "En iyi kadın talk show programcısı" ödülünü bugüne kadar 32 kez kazandığını belirten Esra Sönmezer, bu sezon hedefinin 100 ödüle ulaşmak olduğunu söyledi.

Editör: Yasin Köz