Erzincan'ın Refahiye-Erzincan karayolunda sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, park halindeki bir TIR'a arkadan çarpan hafif ticari araçtaki 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı.

Kaza, Refahiye ilçesine bağlı Kova köyü mevkisinde meydana geldi. Ramazan Ceylan yönetimindeki 45 ALS 068 plakalı hafif ticari araç, Yusuf Topçul'un kullandığı 47 PU 521 plakalı ve 47 KC 320 dorse plakalı park halindeki TIR'a arkadan çarptı. Olay yerine gelen sağlık, polis, AFAD ve itfaiye ekipleri, aracın sürücüsü Ramazan Ceylan ve yanındaki Semiha Ceylan’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Nevzat Bahtiyar için mahkeme, barodan avukat talep etti; ağabey ve baba için de zorla getirilme kararı Nevzat Bahtiyar için mahkeme, barodan avukat talep etti; ağabey ve baba için de zorla getirilme kararı

Kazada yaralanan Ahmet Enes Ceylan, Melike Ceylan ve Huri Elif Ceylan, sağlık ekipleri tarafından Refahiye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak Melike Ceylan, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer iki yaralının da hayati tehlikelerinin devam ettiği bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: dha