Elif Buse Doğan, söz ve müziği Oğuzhan Koç ve Çağrı Telkıvıran'a ait olan yeni şarkısı "Aşk Güzel Şey Sanmışım" ile dinleyicilerine duygusal bir yolculuk sunuyor. Şarkı, bugün itibarıyla tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Top Model Yarışmasında Anne-Kız Şıklığı Gecede Göz Kamaştırdı Top Model Yarışmasında Anne-Kız Şıklığı Gecede Göz Kamaştırdı

Elif Buse Doğan'dan Yepyeni Bir Şarkı

Elif Buse Doğan, müzik dünyasındaki güçlü duruşunu sürdürüyor. Bu kez, söz ve müziği ünlü isimler Oğuzhan Koç ve Çağrı Telkıvıran tarafından hazırlanan "Aşk Güzel Şey Sanmışım" şarkısıyla dinleyicilerin karşısına çıkıyor. Şarkının düzenlemesi yine Çağrı Telkıvıran’a ait. Bu anlamlı işbirliği, şarkıya derin bir duygusal boyut kazandırmış durumda.

"Aşk Güzel Şey Sanmışım" Klibi de Yayında

Şarkının yanı sıra klibiyle de dikkat çeken Elif Buse Doğan, yönetmen Kaan Yorulmaz ile çalıştı. Klibin çekimleri, şarkının duygusal yapısını tamamlayan sinematografik detaylarla dolu. Doğan, bu projede duygusal bir hikaye anlatımıyla hayranlarının beğenisini kazandı.

Tüm Dijital Platformlarda Yayında

Bugünden itibaren EBD Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınlanan "Aşk Güzel Şey Sanmışım", kısa sürede müzik listelerinde üst sıralara tırmanması beklenen bir hit. Şarkı, Elif Buse Doğan’ın güçlü vokali ve etkileyici yorumuyla dinleyicilerine ulaşmaya başladı.

Kaynak: dha