SAHA EXPO Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı’nın son gününde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TUSAŞ standını ziyaret ederek terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlar anısına karanfil bıraktı. İmamoğlu, burada yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin Türkiye için en önemli vatan borcu olduğunu vurguladı.

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar: Bayraktar TB2 ve AKINCI'da yerlilik oranı yüzde 90'ların üzerinde Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar: Bayraktar TB2 ve AKINCI'da yerlilik oranı yüzde 90'ların üzerinde

Birlik ve Dayanışma Mesajı

İmamoğlu, "Hain terör saldırısında kaybettiğimiz yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Ülkemizin birliği en büyük gücümüz ve bunu hep birlikte korumak zorundayız," dedi. TUSAŞ'ın milli savunma sanayindeki önemine değinen İmamoğlu, teröre karşı kararlılıkla mücadelenin gerektiğini belirtti.

Atatürk'ün 'Tam Bağımsızlık' Vurgusu

Atatürk’ün "İstikbal göklerdedir" sözünü hatırlatan İmamoğlu, tam bağımsızlığın önemini vurgulayarak TUSAŞ gibi milli kurumların güçlenmesi gerektiğini söyledi. İmamoğlu, “Milli meselelerde birlik içinde olmalıyız. Kenetlenerek terörün amacına ulaşmasını engelleyeceğiz,” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: dha