Dubai’de ünlü olan fıstıklı künefe çikolatası, Kadıköy’de satışa sunuldu. Sosyal medya etkisiyle pastanenin önünde metrelerce kuyruk oluştu.

Dubai Çikolatası Kadıköy’de Yoğun İlgi Görüyor
Dubai’den dünyaya yayılan fıstıklı künefe çikolatası, Kadıköy’de bir pastane tarafından satışa sunuldu. Sosyal medyada yayılan tarif ve videolar sonrası, pastanenin önünde metrelerce uzunlukta kuyruk oluştu. Çikolata meraklıları, ünlü lezzeti deneyimlemek için sabırsızlıkla sıra bekledi.

Sosyal Medya Etkisi Kuyruklara Neden Oldu
Sosyal medyada gördüğü çikolatanın kuyruğunda bekleyen Hakan Göktuğ, “Sosyal medyada çikolatanın videolarını gördük ve denemek istedik. Şimdi sıra bekliyoruz, insanlar sosyal medyada gördükleri şeyleri merak edip deniyorlar” dedi.

Bakan Güler, Romanya Savunma Bakanı Angel Tilvar ile görüştü Bakan Güler, Romanya Savunma Bakanı Angel Tilvar ile görüştü

Çikolatanın Sırrı: Tahin, Fıstık ve Beyaz Çikolata
İşletme sahibi Levent Yüksel, çikolatanın Dubai’de bir influencer tarafından tanıtılmasından sonra ilham aldıklarını belirtti. "Dubai’ye kızımı gönderdim, çikolatayı analiz ettik ve aynısını yaptık. İçinde tahin, fıstık ve beyaz çikolata bulunuyor" diye ekledi. Yüksel, insanların çikolatayla mutlu olmak istediklerini ve bu tatlı keyfi yaşadıklarını ifade etti.

Kaynak: dha