Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Türkiye'de 13-20 Mart tarihleri arasının 'İyilik Haftası' olarak idrak edileceğini açıkladı. Bu hafta boyunca iyilik ve hayır faaliyetleri gerçekleştirilecek. Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı’nın yurt içinde ve yurt dışında yürüttüğü iyilik projelerinin daha da artması temennisinde bulundu.

Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin iddianame kabul edildi Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin iddianame kabul edildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından düzenlenen 'İyilik Atölyeleri Hayırda Buluşuyor' etkinliğinde önemli bir duyuruda bulundu. Erbaş, 13-20 Mart tarihlerinin Türkiye genelinde 'İyilik Haftası' olarak kutlanacağını ve bu hafta boyunca çeşitli iyilik ve hayır faaliyetlerinin organize edileceğini açıkladı.

"İyiliğin Ulaşmadığı Yer Kalmayacak"

Ali Erbaş, TDV olarak hem yurt içinde hem de yurt dışında iyiliğin yayılması adına büyük projeler yürüttüklerini belirterek, "İyilik Haftası'nın hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Allah’ın izniyle bundan sonra iyiliklerin artması ve hayırların çoğalması için bu hafta önemli bir vesile olacak" dedi.

Hayır Çarşısı ve Gönüllülük Projeleri

Erbaş, ayrıca TDV'nin Kadın Aile ve Gönüllülük Hizmetleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan 'İyilik Atölyeleri Hayırda Buluşuyor' temalı hayır çarşısının açılışını yaptı. 21 ilden katılımcının yer aldığı çarşı, 25 Ekim'e kadar ziyaret edilebilecek.

Kaynak: dha