Çorlu'da kırmızı ışık ihlali yapan sürücünün çarptığı otomobilde Çetin Karakuş, eşi ve kızları hayatını kaybetti. 6 aylık torunları Aras Meriç ağır yaralandı.

Kaza Detayları
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde kırmızı ışık ihlali faciaya yol açtı. Faruk A. (34) yönetimindeki otomobil, kavşakta durmakta olan Çetin Karakuş (60) yönetimindeki araca çarparak korkunç bir kazaya neden oldu. Karakuş'un yanında bulunan eşi Çiğdem Karakuş (53), kızları Çisem Meriç (30) hayatını kaybederken, 6 aylık torunları Aras Meriç ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Tarlaya uçan otomobildeki kadın öldü, eşi ile 7 aylık oğlu yaralandı Tarlaya uçan otomobildeki kadın öldü, eşi ile 7 aylık oğlu yaralandı

Aile, Torunlarını Hastaneye Götürüyordu
Babaeski'de yaşayan Çetin Karakuş ve eşi Çiğdem Karakuş, bir süre önce Çorlu'da yaşayan kızları Çisem Meriç'i ziyaret etmek için Çorlu'ya gitmişti. Ziyaret sırasında torunları Aras Meriç'in rahatsızlanması üzerine aile, bebeği hastaneye götürmek için yola çıktı. Ancak Zafer Mahallesi'nde, İstanbul yolu üzerindeki ışıklı kavşakta bekleyen Karakuş'un otomobiline, hızla gelen Faruk A. çarptı.

Kazanın Etkisi ve Sonuçları
Çarpmanın etkisiyle Karakuş'un aracı 50 metre sürüklendi. Olay yerine gelen ekiplerin yaptığı incelemede, Çiğdem Karakuş ve Çisem Meriç'in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Çetin Karakuş, tedavi altına alındığı özel hastanede yaşamını yitirdi. Aras Meriç bebek yoğun bakımda hayatta kalma mücadelesi veriyor.

Sürücü Gözaltında
Kırmızı ışık ihlali yapan sürücü Faruk A., tedavisinin ardından polis tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, olay sonrası Karakuş ailesinin doğum günü kutlamasından geriye kalan fotoğraflar, yaşanan acıyı gözler önüne seriyor.

Kaynak: dha