Bursa'da basketbol masa hakemi olarak görev yapan 35 yaşındaki Adem Çatalkaş, geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucu tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Çatalkaş, kalp kapakçığı ameliyatı sonrası gelişen komplikasyonlar nedeniyle yoğun bakımda 14 gün süren mücadelesini kaybetti.

Basketbol Hakemi Adem Çatalkaş Vefat Etti

Bursa'da Türkiye Basketbol Federasyonu'na bağlı olarak 14 yıldır masa hakemi görevini sürdüren Adem Çatalkaş, kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Çatalkaş, 13 Eylül'de kalp kapakçığı ameliyatı geçirmiş ve tedavisi başarılı bir şekilde devam ederken, gelişen komplikasyonlar nedeniyle durumu ağırlaştı.

Manisa Basket - Peristeri: 79-77 Manisa Basket - Peristeri: 79-77

Yoğun Bakımda 14 Günlük Yaşam Mücadelesi

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kalp kapakçığı ameliyatı yapılan Çatalkaş, başarılı bir operasyon geçirmesine rağmen komplikasyonlar nedeniyle yoğun bakıma alındı. 14 gün süren yaşam mücadelesinin ardından, bu sabah yaşamını yitirdi. Bekar olduğu öğrenilen Adem Çatalkaş, spor camiasında sevilen bir isimdi.

Cenaze Töreni Bugün Yapılacak

Adem Çatalkaş’ın cenazesi, Bursa Erikli Bilal Habeşi Camii’nde kılınacak namazın ardından defnedilecek. 14 yıllık hakemlik kariyerine sahip olan Çatalkaş'ın vefatı, spor camiasında büyük üzüntüye neden oldu.

Kaynak: dha