Bursa'nın Karacabey ilçesinde 11 gündür kayıp olan 68 yaşındaki Nur Cemil Eroğlu'nun, motosikletiyle köprüden düşüp hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Eroğlu'nun cesedi Yolağzı Mahallesi'ndeki bir köprünün altında bulundu.

Günler Süren Arama Sonuç Verdi

Bursa'nın Karacabey ilçesinde, 11 gündür kayıp olan Nur Cemil Eroğlu (68), trajik bir şekilde hayatını kaybetti. Eroğlu, 3 Ekim'de oğlu ile telefonla konuştuktan sonra bir daha kendisinden haber alınamamıştı. Yakınları, 6 Ekim'de jandarmaya kayıp ihbarında bulundu ve ardından geniş çaplı arama çalışmaları başlatıldı.

Gümrük Muhafaza Ekiplerinden Büyük Başarı Gümrük Muhafaza Ekiplerinden Büyük Başarı

Yoğun Arama Faaliyetleri Başlatıldı

AFAD, Jandarma Asayiş ve Komando timleri, İHH ve KUMDAK arama-kurtarma ekiplerinden oluşan 54 kişilik bir ekip, 13 araç, 2 dron ve 3 köpek ile Ovaesemen Mahallesi ve çevresinde arama çalışmalarına katıldı. Dronlarla mahalle ve göl çevresi tarandı, AFAD ekipleri ise derelerde botlarla arama yaptı. Ancak Eroğlu’na ulaşılamadı.


Kaza Sonucu Hayatını Kaybetti

11 gün süren aramalar sonucunda, Yolağzı Mahallesi'nde yol kenarındaki bir köprü altında motosikletiyle hareketsiz yatan bir kişi ihbarı üzerine, jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Yapılan incelemede, cesedin Nur Cemil Eroğlu'na ait olduğu belirlendi. İlk incelemelere göre, Eroğlu'nun motosikletiyle köprüden düşerek kaza sonucu hayatını kaybettiği tespit edildi. Kesin ölüm nedeni için Eroğlu'nun cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Kaynak: dha