Retro'da olduğumuzu hatırlatarak başlayalım burç yorumlarımıza. İnce eleyip sık dokumalıyız bu ay. Enerjiler yüksek fakat başlangıçlar için uygun zaman dilimi değil. Fırsatları görüp ay sonuna kadar planlayın acele kararlardan uzak durun

Koç (21 Mart - 19 Nisan): Enerjiniz tavan yapıyor ve cesaretiniz dikkat çekiyor. Ancak aceleci olmayın. Detaylar çok önemli gözden kaçırmayın. Yeni projeler oluşturabilir veya eski hedeflerinizi gerçekleştirmek için yeniden gözden geçirin. 

Boğa (20 Nisan - 20 Mayıs):  İlişkilerinize dikkat. Konuşmalarınıza dikkat edin ani çıkışlar yapmayın, sabırlı olan kazanacaktır. Çünkü arkanızdan iş çevirenler olabilir onlara fırsat vermeyin. Mali durumunuzla ilgili önemli kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat edin. Bütçenizi çok iyi yönetmelisiniz.

İkizler (21 Mayıs - 20 Haziran): Sosyal ilişkiler ve iletişim  trafiğiniz açısından oldukça yoğun bir gün yaşayabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Tanıdığınız kişilerle ilişkiniz güçlenebilir. Buda karşınıza yeni fırsatlar çıkaracak. Hedeflerinize odaklanın aceleci olmadan bu fırsatları değerlendirin. 

Yengeç (21 Haziran - 22 Temmuz): Sağlığınızı ihmal ediyorsunuz. Kendinizi dinlendirmeniz gerekiyor. Huzuru yakalamak için ruhsal dengenizi kurabilmek için biraz sakinliğe ihtiyacınız var. Hafta sonuna plan yapabilir veya yıllık izne ayrılabilirsiniz. Aman kendinizi ihmal etmeyin.

Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos): Burcunuzun özelliği liderliğiniz ön planda. İş ve sosyal çevrenizde projeleriniz fikirleriniz kabul görecektir fakat kibir ve bencilliğe kapılmayın. Başkalarının görüşlerini de dinleyin. O zaman hedefine ulaşacaktır projeleriniz. 

Başak (23 Ağustos - 22 Eylül): Sağlığınıza dikkat! Bazı alışkanlıklarınızı gözden geçirme zamanı. Detaylara odaklanmak ve düzeltebilmek için güzel bir gün. Hayatınızı, evinizi ve işinizi organize etmeye bugün başlayın. Geç kalmayın.

Terazi (23 Eylül - 22 Ekim): İlişkiler konusunda sizde dikkatli olmalısınız. Uyumlu çalışmak sizin doğanızda var fakat ortak çalışmalarınızda veya sosyal etkinliklerde uyumu sağlamak için biraz çaba sarf edebilirsiniz. Siz dengeli ve adil taraf olun.

Akrep (23 Ekim - 21 Kasım): Sezgileriniz güçlü olacak. İş ve özel hayatınızı analiz edebilirsiniz. Köklü bir değişiklik gerekiyorsa hedeflerinize ulaşmak, sağlam adımlar atabilmek için planlarınızı yapmaya başlayın. Motivasyonunuzu yüksek tutun.

Türkiye'de Doğuşta Beklenen Yaşam Süresi 77,3 Yıl Olarak Hesaplandı Türkiye'de Doğuşta Beklenen Yaşam Süresi 77,3 Yıl Olarak Hesaplandı

Yay (22 Kasım - 21 Aralık): Macera ve keşif duygunuz ön planda olacak. Aman acele kararlar vermeyin. Fırsatları değerlendirmek için yeni deneyimlere  ve eğitimlere açık olun.  Riskleri analiz edip planlayın sonra harekete geçin.

Oğlak (22 Aralık - 19 Ocak): Disiplinli yaklaşımınız sayesinde yeni sorumluluklar alabilir, stratejik projeler hazırlayıp içinde yer almanız sizi başarıya götürecektir. Kariyer hedeflerinizi gözden geçirin üzerinde yoğunlaşın.

Kova (20 Ocak - 18 Şubat): Kişisel bağımsızlığınıza dikkat. Yenilikçi fikirler ve sosyal projeler üzerine yoğunlaşmak isteyebilirsiniz. Toplumsal sorunlara çözüm getirme veya yaratıcı projelerde yer alma konusunda ilham alabilirsiniz ama bütün bunları kendinizden ödün vererek yapmamalısınız.

Balık (19 Şubat - 20 Mart): Duygusal derinlikler ve içsel düşünceler ön planda olabilir. Sanat ve yaratıcılık konusunda kendinizi ifade etme fırsatı bulabilirsiniz. Ayrıca, finansal konular ve maddi güvenceye odaklanmak önemli olabilir.

Editör: Haber Merkezi - SK