Süper Lig’de geçen hafta Hatayspor’u deplasmanda 1-0 yenerek 6 puana ulaşan ve düşme hattından çıkan Bodrum Futbol Kulübü, ligin 7’nci haftasında sahasında oynayacağı Adana Demirspor karşılaşmasına hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör İsmet Taşdemir yönetimindeki yeşil-beyazlılar, galibiyet serisini devam ettirmeyi hedefliyor.

Taşdemir, Adana Demirspor'un geçen sezondan bu yana bazı oyuncu kayıpları yaşasa da hala çok güçlü bir rakip olduğuna dikkat çekerek, “Rakiplerimize her zaman saygı duyuyoruz. Adana Demirspor dış sahada etkili bir takım ve zorlu bir mücadele bizi bekliyor. Ancak biz de formumuzu koruyarak, iyi bir oyunla galip gelmeyi hedefliyoruz” dedi. Takımın sakatlık ve cezalı oyuncuları nedeniyle bazı pozisyonlarda değişiklikler yaptıklarını ifade eden Taşdemir, “Her şeye rağmen mücadele gücümüz ve takım birlikteliğimizle başarılı olacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Taylan Antalyalı’nın Geri Dönüşü

Beşiktaş, Avrupa'da 247. maçını oynayacak Beşiktaş, Avrupa'da 247. maçını oynayacak

Bodrum FK’nın yeni transferlerinden olan orta saha oyuncusu Taylan Antalyalı, Bodrum FK formasıyla oynamaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Taylan, “Muğlalıyım ve buraya 16 yıl sonra geri döndüm. Taraftarımızla birlikte bu heyecanı paylaşmak istiyorum. Adana Demirspor önemli bir rakip, ancak biz bu maçı kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” dedi.

Bodrum FK’da sakatlıkları bulunan Obekpa ve Christophe ile kart cezalısı Fredy bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Taylan ve Üzeyir’in ise durumları maç günü netlik kazanacak.

Bodrum FK, alacağı galibiyetle hem moral kazanmayı hem de ligdeki konumunu daha iyi bir seviyeye taşımayı amaçlıyor.

Kaynak: dha