Beşiktaş Kulübü, UEFA Avrupa Ligi'nde 24 Ekim'de Fransa'nın Olimpik Lyon takımı ile oynayacakları karşılaşma için siyah-beyazlı taraftarlara getirilen deplasman yasağına itirazda bulundu.

Taraftarlara Yönelik Yasağa İtiraz

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, Lyon Valiliği’nin kararıyla Beşiktaş taraftarlarının Lyon kentine ve stadyuma alınmayacağının bildirildiği belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Futbol A takımımız ile Olimpik Lyon arasında 24 Ekim Perşembe günü OL Stadı'nda oynanacak UEFA Avrupa Ligi müsabakası ile ilgili olarak Lyon Valisi tarafından alınan karar doğrultusunda taraftarlarımızın stada ve Lyon kentine alınmayacağını öğrenmiş bulunmaktayız. Taraftarlarımızın statta yer alarak takımımıza destek olabilmeleri için Lyon Valiliği ve UEFA nezdinde girişimlere başlanmış olduğunu taraftarlarımızın bilgisine sunarız."

Girişimler Başladı

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda Trabzonspor'u ağırlayacak Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda Trabzonspor'u ağırlayacak

Beşiktaş yönetimi, taraftarlarının Olimpik Lyon karşılaşmasında takımlarını destekleyebilmesi için Lyon Valiliği ve UEFA nezdinde gerekli girişimlerin başlatıldığını duyurdu. Kulüp, taraftarlarının statta bulunmasının takım için önemli olduğunu vurgularken, yasağın kaldırılması adına sürecin takipçisi olacağını belirtti.

Kaynak: aa