İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'da "Türkiye Buluşmaları" programında terörle mücadele mesajı verdi: "Terörle amansız mücadele bizim kırmızı çizgimizdir." #TerörleMücadele #Diyarbakır #AKParti

Konya'daki Tarihi Gençlik Pınarı Kurudu Konya'daki Tarihi Gençlik Pınarı Kurudu

Diyarbakır'da düzenlenen "Türkiye Buluşmaları" programında konuşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terörle mücadelenin kararlılıkla sürdüğünü vurguladı. Diyarbakır'da olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Yerlikaya, AK Parti'nin halkın desteğiyle büyüdüğünü ve ülkenin dört bir yanında güven ve kalkınma sağladığını belirtti.

Terörle Mücadelede Kararlılık

Bakan Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Türkiye'nin terörle mücadelesinin sadece sınır içinde değil, Irak ve Suriye’de de sürdüğünü vurguladı. Yerlikaya, "Teröristlerin inlerine giriyor, başlarını eziyoruz," dedi ve ekledi: "Bu mücadelede durmayacağız, son terörist etkisiz hale getirilene kadar devam edeceğiz."

Diyarbakır'a Büyük Yatırımlar

Diyarbakır’ın büyük yatırımlarla kalkındığını belirten Yerlikaya, kentte yapılan 287 milyar 114 milyon liralık yatırımla eğitimden sağlığa, tarımdan sanayiye pek çok alanda ilerleme sağlandığını ifade etti. Yerlikaya, Diyarbakır’ın Türkiye’nin büyük ve güçlü yükselişinde öncü rol oynayacağını söyledi.

Huzur ve Güvenin Önemi

Yerlikaya, Diyarbakır’ın huzur ve güven ortamının güçlenmesi için sadece terörle değil, aynı zamanda suç örgütleri ve uyuşturucu tacirleriyle de mücadele edildiğini belirtti.

Kaynak: aa