Aksaray’ın Ortaköy ilçesi Ahmetli köyü kavşağında iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi yaralandı. Kazanın saat 17.30 sıralarında yaşandığı ve güvenlik kamerasına da yansıdığı belirtildi.

Doğan Çelik'in kullandığı 06 DDH 702 plakalı otomobil, kavşağa girdiği sırada Fadimana Özkan'ın yönetimindeki 68 AEY 477 plakalı araçla çarpıştı. Çarpışma sonucunda her iki aracın sürücüsü Doğan Çelik ve Fadimana Özkan ile Özkan’ın 15 yaşındaki oğlu Abdulsamet Özkan yaralandı.

Gri Kategorideki Terörist Mardin'de Yapılan Operasyonla Etkisiz Hale Getirildi Gri Kategorideki Terörist Mardin'de Yapılan Operasyonla Etkisiz Hale Getirildi

Anne Fadimana Özkan Hayatını Kaybetti

Kazanın ihbar edilmesi üzerine olay yerine hızla polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Otomobilde sıkışan yaralılar, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarılarak Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen Fadimana Özkan hayatını kaybetti. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan oğlu Abdulsamet Özkan ve diğer sürücü Doğan Çelik’in tedavileri sürüyor.

Soruşturma Başlatıldı

Güvenlik kamerasına yansıyan kaza ile ilgili polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı. Kazanın, hız ve dikkatsizlikten kaynaklandığı üzerinde durulurken, soruşturma kapsamında kazanın detayları inceleniyor.

Kaynak: dha