Trabzonspor, Hatayspor'la 1-1 berabere kalarak Süper Lig’de deplasmandaki galibiyet hasretini 4 maça çıkardı. Simon Banza ise takımı adına gol serisini devam ettirdi.

Trabzonspor, Hatayspor'la Berabere Kaldı, Deplasman Galibiyet Hasreti Sürüyor

Süper Lig’in 8’inci haftasında Trabzonspor, deplasmanda Hatayspor’la 1-1 berabere kalarak deplasmanda galibiyet hasretine son veremedi. Bu sonuçla Karadeniz ekibi, ligde ilk 4 deplasman maçından da beraberlikle ayrılarak, Süper Lig tarihinde ilk kez böyle bir istatistiğe imza attı.

Trabzonspor, sezona Sivasspor deplasmanında 0-0'lık beraberlikle başlamış, ardından Eyüpspor ve Gaziantep FK karşısında da golsüz eşitlikle sahadan ayrılmıştı. Hatayspor karşısında Simon Banza'nın golüyle beraberliği yakalayan bordo-mavililer, deplasman galibiyet hasretini 4 maça çıkardı. Bu sezon Süper Lig’de çıktığı 7 maçın 6’sında beraberlikle sahadan ayrılan Trabzonspor, galibiyet hasretini sürdürdü.

Simon Banza Gollere Devam Ediyor

Trabzonspor’un yeni transferi Simon Banza, Hatayspor deplasmanında attığı golle takımına beraberlik getiren isim oldu. Banza, bu golle Süper Lig’de Anthony Nwakaeme'den (Mart 2022) bu yana Trabzonspor’un üst üste 3 golünü atan ilk yabancı oyuncu oldu.

Yerel Basının Manşetleri

İsveçli Yüzücü Jari Cennet Tammi'nin 10 Bin Kilometrelik Yüzme Serüveni Tekirdağ'da İsveçli Yüzücü Jari Cennet Tammi'nin 10 Bin Kilometrelik Yüzme Serüveni Tekirdağ'da

Trabzon yerel basını, Trabzonspor’un deplasmandaki beraberliğine geniş yer verdi. İşte bazı başlıklar:

  • Sonnokta: Trabzon çile çektiriyor
  • Karadeniz: Eserinizle gurur duyun
  • Taka: Fırtına beraberliğe abone
  • Günebakış: Ne olacak Trabzon’un hali

Kaynak: dha